NavMenu

U Rovinju otvoren Grand Park hotel - Investicija vredna oko 90 mil EUR

Izvor: Tanjug Nedelja, 31.03.2019. 16:25
Komentari
Podeli
(Foto: Hadrian/shutterstock.com)
U Rovinju je otvoren Grand Park hotel Rovinj, jedna od najvećih turističkih investicija u ovoj zemlji.

Time je Adris grupa završila uređenje jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu, Monte Mulini, u koju je uloženo ukupno 1,5 milijardi kuna (oko 200 mil EUR), saopšteno je iz te kompanije.

Zona, u neposrednoj blizini starogradskog jezgra Rovinja, obuhvata hotele Monte Mulini - butik hotel prilagođen najvišim standardima i Lone - prvi hrvatski design hotel, kao i nedavno preuređen hotel Eden. U neposrednoj blizini nalaze se i šetalište i plaža Mulini Beach, prenosi portal Seebiz.

Najveći deo investicija odnosi se upravo na Grand Park Hotel Rovinj, čija je izgradnja počela 2017. godine. Reč je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turistički deo posla, vrednoj skoro 700 miliona kuna (90 mil EUR), a projekat hotela proglašen je i strateškim projektom Vlade Hrvatske.

Kako navode u Adrisu, na ovom projektu angažovani su najbolje domaće i svetske arhitekte i dizajneri. Novi hotel je otvorio oko tri stotine novih radnih mesta, a svi zaposleni su prošli višemesečne intenzivne edukacije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.