NavMenu

Opšta bolnica Užice uskoro dobija novu opremu - Za rekonstrukciju i opremanje predviđeno 85 miliona dinara

Izvor: RTS Četvrtak, 28.03.2019. 19:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: miamia/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo zdravlja i ove godine će, kao i prošle obezbediti sredstva za završetak građevinskih radova u užičkoj bolnici, kompletiranje angio-sale i nabavku opreme za nekoliko odeljenja.

Ministarstvo zdravlja uložilo je prošle godine oko 67 miliona dinara za opremanje užičke Opšte bolnice.

Za ovu godinu izdvojeno je više od 85 miliona dinara za završetak građevinskih radova u bolnici, kompletiranje angio-sale i nabavku opreme za nekoliko odeljenja.

- To je namenjeno za nekoliko ključnih stvari, skidanje, prvenstveno skidanje lista u ortopediji i operaciji kukova i kolena. I ono što moram da naglasim, prvi put je prepoznato, od Ministarstva zdravlja dobijamo sredstva za krovno održavanje skenera, a to podrazumeva da u narednih godinu dana, ja se nadam do nabavke novog skenera, ne bude većih zastoja u radu skenera - kaže doktor Miloš Božović, direktor Zdravstvenog centra Užice.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.