Izvor: InStore magazin | Četvrtak, 28.03.2019.| 10:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

PayPal omogućava kupovinu na Instagramu

(Foto: Pe3k/shutterstock.com)
Kompanija PayPal objavila je u sredu, 27. marta, da je ušla u partnerstvo sa Instagramom kako bi pomogla kupcima i prodavcima u njihovom novom iskustvu kupovine.

Pretplata na Instagramu, koja će biti dostupna u okviru postova i priča sa shoping stickerima, omogućava Instagram korisnicima u SAD da kupuju, prate i upravljaju svojim kupovinama direktno u ovoj aplikaciji i dozvoljavaju preduzećima da prodaju direktno na Instagramu bez potrebe da kupac menja kontekst.

Nakon otkrivanja proizvoda koji su omogućeni za kupovinu kupci će videti opciju "Check-out on Instagram" kada kliknu za pregled dodatnih detalja. Kupci će moći bezbedno da sačuvaju željenu vrstu plaćanja, uključujući PayPal, za bržu proveru budućih kupovina.

Kupci takođe mogu koristiti aplikaciju Instagram kako bi videli status narudžbine, procenili datum isporuke i broj za praćenje, kao i otkazali narudžbine, pokrenuli povraćaj ili zatražili dodatnu podršku.

Ovo novo iskustvo je podržano najnovijom PayPal platformom za punu obradu - PayPal for Partners, koja Instagramu omogućava upravljanje iskustvom od kraja do kraja za kupce i prodavce.

PayPal omogućava partnerima novu generaciju komercijalnih iskustava, a proces ugradnje čini besprekornim sa novom One Touch Seller prijavom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.