Izvor: eKapija | Četvrtak, 21.03.2019.| 14:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

U Banjaluci otvoren šoping mol Delta Planet - Kompanija Delta najavila ulaganje u Sarajevo

U Banjaluci je danas, 21. marta, otvoren najveći šoping mol u Bosni i Hercegovini – Delta Planet, a otvaranje su ozvaničili Miroslav Mišković, predsednik Delta Holdinga i Milorad Dodik, predsedavajući Predsjedništva BiH.

Šoping mol Delta Planet je investicija beogradske kompanije Delta Real Estate koja posluje u okviru Delta Holdinga, a u njega je uloženo 70 mil EUR. Šoping mol se prostire na 62.500 m2, ima više od 100 radnji i doveo je više od 40 novih brendova na tržište BiH.

- Posle hotela InterContinental u Ljubljani, otvaramo ovaj šoping mol u Banjaluci, a iduće nedjelje u Varni, u Bugarskoj. To je deo regionalnog razvoja Delta Holdinga, koji se kreće od Triglava do Crnog mora – rekao je predsednik Delte Miroslav Mišković.

Mišković je dodao da uskoro očekuju početak investicija u Zagrebu i Skoplju, a nadaju se da će dobiti dozvole i za početak gradnje Delta Planeta i hotela InterContinental u Beogradu.

Osim toga, Mišković je ovom prilikom rekao da planiraju i gradnju tržnog centra u Sarajevu, gde je već kupljen plac od 6 hektara.

Svečanosti otvaranja Delta Planeta u Banjaluci prisustvovali su visoki zvaničnici BiH, Grada Banjaluke, predstavnici medija, ambasada, privrede.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.