Izvor: Promo | Utorak, 19.03.2019.| 09:29
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija Sekopak dobila Sertifikat bonitetne izvrsnosti rejtinga AA

Kompanija Sekopak d.o.o. Beograd, operater upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom, na osnovu međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine (2015, 2016. i 2017.), ispunjava uslove za izdavanje prestižnog međunarodnog Sertifikata bonitetne izvrsnosti rejtinga AA. Kompanija Sekopak je najuspešnija u svojoj delatnosti i svrstana je u 1,7% najlikvidnijih preduzeća u Republici Srbiji.

Sertifikat, kao međunarodnu potvrdu solventnosti, izdaje kompanija Bisnode već 30 godina u 18 zemalja Evrope.

U Srbiji kompanija Bisnode sertifikaciju vrši od 2013. godine kroz saradnju sa Razvojnom agencijom Srbije, NBS-om, APR-om, Privrednim i Apelacionim sudovima i Privrednom komorom Srbije.

U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajena praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Imati sertifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim stalnim i potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođena kompanija sa kojom treba poslovati. Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada. Nosioci ovog priznanja svrstavaju se u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa kompanijama iz Evropske unije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.