Izvor: eKapija | Ponedeljak, 18.03.2019.| 11:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prezentacija plana javnih nabavki beogradskog JKP Gradska čistoća 22. marta

(Foto: Beoinfo)
Privredna komora Beograda, u saradnji sa Gradom Beogradom i Javnim komunalnim preduzećem Gradska čistoća, održaće prezentaciju plana javnih nabavki JKP Gradska čistoća za 2019. godinu.

Prezentacija će biti održana u petak 22. marta 2019. godine u PKS-Privrednoj komori Beograda, od 11 sati.

Javno predstavljanje godišnjih planova nabavki predstavlja prvi značajan korak ka uspostavljanju kvalitetne komunikacije i dijaloga između naručilaca i ponuđača, navodi se u saopštenju PKS.

Ova prezentacija omogućiće blagovremeno informisanje preduzeća – potencijalnih dobavljača o planiranim tenderima koje sprovodi JKP Gradska čistoća u 2019. godini, kojima se realizuju nabavke rezervnih delova za vozila, građevinske mašine i nadogradnje, servisiranja vozila i građevinskih mašina, nabavka opreme i komunalne opreme, nabavka vozila, ličnih zaštitnih sredstava i sl.

Prezentacija javnih nabavki ima za cilj da omogući svim zainteresovanim privrednim društvima, da se pre objavljivanja oglasa o javnoj nabavci, upoznaju sa pregledom plana nabavki, brojem nabavki i vrstama postupaka, izvorima finansiranja, dinamikom sprovođenja nabavki i najčešćim problemima u pripremanju ponude, kako bi se što kvalitetnije pripremili za učešće na tenderima koji slede, navodi se u saopštenju.

Pozivamo sve zainteresovane da svoje učešće na prezentaciji prijave putem linka najkasnije do 21. marta 2019. godine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.