NavMenu

Akademija poslovnih znanja i veština D.R. Gilbert upisuje novu generaciju polaznika

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.03.2019. 18:31
Komentari
Podeli
D.R. Gilbert centar raspisao je konkurs za nove polaznike Akademije poslovnih znanja i veština.

Studijski program Strateško upravljanje poslovanjem traje 6 meseci, predavanja se održavaju subotom od 10 do 16 časova, u proseku dve radne subote mesečno u trening centru u ulici Vojvode Savatija 36.

Za narednu generaciju pripremljen je popust od 50% , pa je vrednost programa 894 EUR sa mogućnošću plaćanja na 8 mesečnih rata po 111,7 EUR.

Program se sastoji iz nekoliko predavanja - Novi modeli liderstva za održivo poslovanje; Planiranje, upravljanje prioritetima i delegiranje zadataka; Upravljanje ljudskim resursima; Upravljanje projektima – napredni nivo; Kako usredsrediti koncentraciju i volju u službi vrhunskih rezultata; Timski rad i sistemi nagrađivanja; Strateški menadžment; Upravljanje učinkom zaposlenih; Uticaj marketinga na savremeno poslovanje; Veština govorništva i njena primena u menadžmentu; Razvojni centri – Određivanje ključnih menadžerskih kompetencija za svakog učesnika.


Više informacija možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.