Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.03.2019.| 15:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Wizz Air od 15. juna uvodi redovnu liniju Beograd-Lion

(Foto: My Good Images/shutterstock.com)
Niskotarifna kompanija Wizz Air objavila je da uvodi redovnu liniju iz Beograda za Lion počev od 15. juna, svakog utorka i subote.

Karte se već mogu rezervisati preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove avio-kompanije po početnoj ceni od 3.649 dinara/29,99 EUR, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Wizz Air je u Beogradu uspostavio bazu 2011. godine i od tada je prevezao više od 4 miliona putnika na svojim letovima iz Srbije. Nešto preko 800.000 putnika su izabrali ovog avio-prevoznika 2018. godine, što predstavlja rast od 6% u odnosu na prethodnu godinu.

Kapaciteti prevoza putnika za 2019. povećani su do 921.000 putnika. Ova avio-kompanija će uspostavljanjem nove linije imati 14 linija za 7 zemalja iz Beograda. Kompanija saopštava da će svojim poslovanjem ove godine podržati blizu 700 radnih mesta u Srbiji.

- Zadovoljstvo nam je da najavimo naš dalji razvoj u Srbiji. Samo mesec dana pošto smo ponovo uveli liniju od Niša do Malmea, proširujemo i ponudu linija iz Beograda, od sada ćemo imati direktnu rutu do Liona u Francuskoj. Nadamo se da će nova linija biti dobro prihvaćena, da će putnici iz Srbije uživati u poseti ovom predivnom gradu i lepotama Francuske, kao i da će im ova linija omogućiti da putuju još jeftinije. Naša prijatna srpska posada s nestrpljenjem čeka da vas ugosti na letovima kompanije WIZZ – izjavio je Andraš Rado, direktor komunikacija kompanije Wizz Air.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.