Izvor: eKapija | Nedelja, 10.03.2019.| 10:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Članica Benetton grupe 11. marta 2019. otvara firmu u Bijeljini

Ilustracija
Firma Seven pull u vlasništvu italijanskih investitora, koja se bavi proizvodnjom majica, u ponedeljak, 11. marta 2019. godine počinje rad u Bijeljini, saopšteno je na sajtu Grada Bijeljine.

- Na ovaj način u našem gradu biće otvorena nova radna mesta što je od velikog značaja za našu lokalnu zajednicu. Na početku će biti zaposleno oko petnaest radnika, a očekujemo da će ova firma u narednom periodu da se širi i da će u toku godine biti zaposleno oko 100 radnika - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, dodajući da će Gradska uprava pružiti svu neophodnu podršku za rad ovoj firmi, u skladu sa mogućnostima i zakonskim ovlašćenjima.

On je najavio da će Seven pull, čije sedište je u Hasama, dobiti tehničku pomoć od gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

- Veoma smo zadovoljni kako je tekla procedura prilikom otvaranja firme, jer smo uspeli da vrlo brzo završimo sve potrebne korake, kao i saradnjom sa Zavodom za zapošljavanje prilikom izbora radnika. Nadamo se da ćemo do kraja godine uspeti da ostvarimo cilj i da u pogonu u Bijeljini zaposlimo oko stotinu radnika - istakao je vlasnik firme Alesandro Kararo, dodajući da je Seven pull članica grupe Benetton Olimpias.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.