Izvor: Franchising.rs | Petak, 08.03.2019.| 12:16
Izdvojite članak Odštampajte vest

Portugalski DepilConcept stiže u Srbiju (VIDEO)

(Foto: YouTube/screenshot)
Portugalski brend u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Beogradu. Primalac master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje brenda.

Sredinom marta, u centru Beograda, biće otvorena prva klinika portugalskog brenda DepilConcept.

– Za DepilConcept smo saznali još pre tri godine – govori Nemanja Nikodijević, direktor kompanije koja je primalac master franšize ovog brenda. – Međutim, u to vreme smo radili u drugoj branši, sticali prva poslovna iskustva. Kada smo poželeli da napredujemo, ponovo smo se vratili DepilConceptu.

Odluku o pokretanju saradnje s portugalskom kompanijom, kako kaže, nije bilo teško doneti.

– Reč se o brendu koji funkcioniše i radi već duže od 12 godina u zahtevnoj branši. Svojim rezultatima su pokazali da možemo da imamo poverenje u njih, jer brend sistematski radi svoj posao, kompanija je jako dobro organizovana, naročito po pitanju stručne i ažurne podrške, što je za nas, kao primaoce njihove franšize, bila jedna od najvažnijih stvari kada smo razmišljali o pokretanju saradnje. Kao što će za naše buduće franšizne partnere iz Srbije jedna od najvažnijih stvari biti to da mi, kao masteri, budemo dobro organizovani.

Da je DepilConcept bio "pravi izbor", pokazalo se i kada su se lično upoznali s vlasnicima, zaposlenima, videli kako kompanija radi.

– Posle upoznavanja s njihovim protokolima i modelima rada, bilo nam je jasno da je ovo prava priča za nas – navodi sagovornik Franchising.rs.

Pripreme za otvaranje prve klinike se privode kraju. Za desetak dana, kako je najavljeno, DepilConcept, smešten na uglu ulica 27. marta i Takovske u Beogradu, primiće i prve klijente.

Za primaoce master franšize, otvaranje ove poslovnice je, zapravo, tek prvi zadatak.

– Kao i svi masteri, mi radimo "dva posla" – kaže Nikodijević. – Pored toga što otvaramo i vodimo svoje klinike, imamo i zadatak da dalje širimo brend, odnosno, prodajemo pojedinačne franšize.

Nikodijević dodaje da su se s portugalskom kompanijom dogovorili da s prodajom franšize krenu odmah po otvaranju klinike.

– Već sada, zahvaljujući našoj širokoj bazi poznanstava, uspostvljamo prve kontakte i postoji velika mogućnost da odmah krenemo i sa širenjem brenda. Smatramo da je Srbija vrlo pogodna za ovu vrstu delatnosti, tako da, kad razmišljamo o širenju mreže, ne uzimamo u obzir samo velike gradove. Zbog pristupačne cene franšize, kao i izuzetno povoljnih cena samih tretmana te dobro organizovane kompanije i posla, mislimo da ima potencijala i u manjim mestima, koja mogu biti jako dobra tržišta za razvoj DepilConcept-a – kaže on.DepilConcept je brend u vlasništvu portugalske kompanije Grupo Concept, pod kojim trenutno posluje više od 100 klinika. Specijalizovani su u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka, fotopodmlađivanja, tretmana koji neguju sve tipove kože. Osim u Portugaliji, franšiznu mrežu razvijaju u još nekoliko zemalja, između ostalih, u Brazilu i Poljskoj. Kroz klinike DepilConcept-a za poslednjih 12 godina prošlo je više od 200.000 klijenata.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.