Izvor: Aviatica | Četvrtak, 07.03.2019.| 08:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Red Wings najavljuje nastavak letova Moskva-Beograd

(Foto: Dabarti CGI/shutterstock.com)
Aviokompanija Red Wings je najavila nastavak letova između Beograda i Moskve (aerodrom Domodedovo) i u novoj letnjoj sezoni.

Zbog manje tražnje tokom zimskih meseci kompanija je imala smanjeni obim saobraćaja sa samo dva leta nedeljno, ali se od nove sezone najavljuje ustaljeni red letenja, nove i niže cene i novi generalni agent prodaje.

Beogradska kompanija Intertravel GSA je sklopila sporazum sa Red Wings-om, tako da će odsad prodaja karata za letove Red Wingsa biti jednostavnija i dostupnija putnicima. Karte se mogu kupiti preko svih kanala prodaje Intertravela kao i preko turističkih agencija ovlašćenih za prodaju karata.

Iz kompanije su najavili da će najniža cena karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama biti 85 EUR, dok će povratna moći da se kupi već od 149 EUR. Posebnu pogodnost imaće organizovane turističke grupe, za koje su Red Wings i Intertravel pripremili specijalne grupne tarife koje će biti dostupne organizatorima turističkih aranžmana.

Red Wings će na liniji Moskva–Beograd tokom marta leteti četiri puta nedeljno: ponedeljkom, utorkom, petkom i subotom.

Od 6. aprila letovi će biti ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Na liniji ka Beogradu biće angažovan avion Airbus A320 sa 180 putničkih mesta u jednoj, ekonomskoj klasi.

Polazak iz Moskve je u 12 sati po lokalnom vremenu. Polazak iz Beograda je u 14 časova.

Red Wings je ruska aviokompanija sa sedištem na aerodromu Domodedovou Moskvi sa kojeg obavlja letove u redovnom i čarter putničkom saobraćaju. Osnovana je 1999. godine kao Vnukovo Avia, a pod sadašnjim imenom saobraća od 2007. U floti ima četiri aviona Airbus A320 sa 180 sedišta i osam aviona Airbus A321 sa 220 sedišta.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.