Izvor: RTV | Utorak, 05.03.2019.| 09:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Bela Crkva dobija sportsku salu - U Kovinu uskoro bazen

Ilustracija
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je u ponedeljak (4. marta), u okviru programa obilaska lokalnih samouprava širom Srbije, opštine Bela Crkva i Kovin, gde je razgovarao o aktuelnoj situaciji u sistemu sporta i uslovima za primenu omladinske politike.

Udovičić je obavio razgovore sa lokalnim predstavnicima i sportskim funkcionerima o aktuelnoj situaciji u sistemu sporta i uslovima za primenu omladinske politike u tim opštinama, sa posebnom pažnjom posvećenom važnosti zajedničkog rada na poboljšanju uslova za razvoj sporta za sve generacije, prateće infrastrukture i perspektive omladine ovog kraja.

Posebna pažnja posvećena je realizaciji projekta izgradnje sportske sale u Beloj Crkvi, kao i budućoj izgradnji bazena i završetku opremanja sale za male sportove u Kovinu.

- Veoma sam zadovoljan današnjim razgovorima i konkretnim predlozima koji su izneti kako bismo što efektnije rešili glavna pitanja. Posebno mi je drago što se veliki broj omladine redovno bavi sportom na svim nivoima i što se u sportskim klubovima u ovom kraju naročita pažnja poklanja mlađim kategorijama - rekao je Udovičić.

On je dodao da će sa još većom posvećenošću sarađivati i na primeni ciljeva omladinske politike u ovim opštinama, uključujući i nastavak stipendira srednjoškolaca i studenata kroz Fond za mlade talente.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.