Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.03.2019.| 15:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Lidl otvara još dve prodavnice 14. marta

Posle gotovo pola godine uspešnog poslovanja u prve 23 prodavnice, kompanija Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dva objekta. Prodavnice u Beogradu, na Labudovom brdu – na adresi Patrijarha Joanikija 11v, i u Čačku, u Beogradskoj ulici 1, počeće da rade 14. marta.

Prvi savremeni diskont u Srbiji, kao i prilikom prethodnih otvaranja, nastavlja praksu dobrog slavljeničkog raspoloženja, pa Beograđane i Čačane očekuje pažljivo odabran asortiman proizvoda i snižene cene odabranih artikala.

- Kao što smo obećali, nastavljamo širenje mreže i u 2019. godini, a prodavnice na Labudovom brdu i u Čačku su tek prve koje otvaramo ove godine. Veoma se radujemo što smo ponovo krenuli sa talasom otvaranja i osvajanjem srca novih potrošača. Kao i svaki put do sad, potrudićemo se da ih uverimo da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i da im predstavimo sve prednosti jedinstvenog Lidl koncepta. Za sve one koji sa nama budu na sam dan otvaranja, 14. marta, pripremili smo slavljeničke cene - izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Oni koji budu prvi posetili novootvorene prodavnice, imaće priliku da učestvovanjem u kvizu "Točak znanja" provere svoje znanje o Lidlovim proizvodima i dobiju zanimljive poklone.

Bogat asortiman od 1.500 proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, dočekaće i ovoga puta potrošače na policama. Osim jedinstvenih Lidl brendova, u ponudi će se naći i više od 350 proizvoda domaćih dobavljača.

Ni ovoga puta neće izostati dodatne akcijske ponude sa izuzetno atraktivnim cenama, kao ni ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja.

Po otvaranju, Lidl prodavnice u Beogradu i Čačku nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 8 do 22 sata.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.