NavMenu

Moja Kravica čoko krem - Prvi čokoladni krem od mleka

Izvor: eKapija Petak, 01.03.2019. 10:30
Komentari
Podeli
U prisustvu velikog broja prijatelja, partnera i javnih ličnosti, Imlek je predstavio najveću inovaciju na tržištu mlečne industrije čitavog regiona – Moja Kravica čoko krem. Svi prisutni imali su priliku da premijerno uživaju u jedinstvenom spoju mleka i čokolade, komentarišući da će ovaj krem zasigurno postati neizostavni član njihove trpeze.

Ključni sastojak Moja Kravica čoko krema je mleko, zbog čega ovaj proizvod predstavlja značajan izvor kalcijuma, navodi se u saopštenju Imleka.

To ga čini važnom namirnicom kak navode, u ishrani mališana, ali i svih ostalih generacija, koje neće ostati imune na njegov neodoljiv ukus. Moja Kravica čoko krem bogat je mlekom, koje sadrži esencijalne masne kiseline neophodne za normalan rad ljudskog organizma, za razliku od drugih čokoladnih kremova na tržištu, čiji je osnovni sastojak palmino ulje.

Na razvijenim tržištima sve manje su zastupljeni proizvodi koji nastaju industrijskim postupkom prerade masti i ulja biljnog porekla, jer se kao rezultat dobijaju neprirodna jedinjenja, koja ljudski organizam nema čime da rastvori i koja se teško izbacuju iz tela.

- Kroz stalnu komunukaciju sa potrošačima, ustanovili smo da je došao idealan trenutak da hrabro istupimo sa proizvodom koji predstavlja najveću inovaciju na regionalnom tržištu mlečne industrije. Odlučili smo da napravimo spoj najkvalitetnijeg mleka i belgijske čokolade vrhunskog kvaliteta, i na taj način stvorimo jedinstveni krem neodoljivog ukusa, koji će zadržati sve benefite mleka.

Izuzetno smo ponosni na Moja Kravica čoko krem, jer je reč o prvom prirodnom čokoladnom kremu na tržištu, bogatom mlečnim mastima, kalcijumom i sa duplo manje šećera u odnosu na druge kremove - istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Energija, Finansije

Struja za privredu Srbije od 1. maja jeftinija 25%?

Električna energija za komercijalno snabdevanje u Srbiji, odnosno za privredu, trebalo bi da pojeftini od 1. maja za oko 25% jer su pale cene tog energenta na tržištu, rekao je stručnjak za energetiku Željko Marković. On je za Betu rekao da je Elektroprivreda Srbije (EPS) cenu električne energije za privredu ugovarala zavisno od cena na tržištu i da je taj način izmenjen zbog energetske krize, kada su višestruko skočile. - Cene za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.