Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.02.2019.| 14:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija "Izvori finansiranja u 2019. godini" 6. marta u rektoratu Univerziteta u Novom Sadu

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Konferencija "Izvori finansiranja u 2019. godini" održaće se u sredu, 6. marta, u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.

Konferencija za cilj ima predstavljanje dostupnih domaćih i stranih donatora i konkretnih alata neophodnih za upravljanje novčanim tokovima, kao i prezentaciju iskustva preduzetnika koji su već koristili razne izvore finansiranja, navodi se u saopštenju Agencije za brendiranje i savetovanje malih proizvođača zarad njihovog boljeg pozicioniranja na tržištu Best Brand Friendy.

Na konferenciji će učestvovati nekoliko ministara u Vladi, Pokrajinskoj vladi i Gradskom veću kao i eminentni stručnjaci i predstavnici različitih fondova i institucija koje se bave finansijama.

Kako se navodi u agendi događaja, govoriće i Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, Vuk Radojević, pokrajinski sekretar za kulturu i Goran Savić, direktor Razvojnog fonda Vojvodine.

Konferenciju organizuje Agencija za brendiranje i savetovanje malih proizvođača zarad njihovog boljeg pozicioniranja na tržištu Best Brand Friendy i NVO "Putevima preduzetništva" sa ciljem razvoja preduzetništva u Srbiji.

Agencija Best Brand Friendy i NVO "Putevima preduzetništva" zajedno su organizovali niz događaja u okviru koncepta Business Cafea, a pored toga, organizuju i Novosadski noćni bazar, navodi se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.