NavMenu

Digitalni rendgen aparati kompanije Visaris iz Zemuna stižu u 29 zemalja širom sveta

Izvor: eKapija Sreda, 27.02.2019. 15:32
Komentari
Podeli
Kompanija Visaris iz Zemuna godišnje proizvede između 100 i 200 digitalnih rendgen aparata godišnje, oko 200 digitalizacija i sličan broj instalacija softverskih sistema za arhiviranje i upravljanje radnim procesom dijagnostičkih centara.

Kako kažu za naš portal, konstatno ulažu u razvoj i proizvodnju, jer samo tako mogu da budu konkurenti na svetskom tržištu, a trenuto izvoze u u 29 zemalja.

- Naši uređaji se nalaze u Evropi, Americi, Africi, Aziji i Australiji. Izvoz predstavlja preko 85% celokupne proizvodnje. Najzastupljeniji smo na tržištu SAD, gde smo 2015 godine dobili FDA dozvolu za sve naše proizvode, što je za nas bila posebna potvrda kvaliteta. Pored CE znaka za bezbednost u EU i svih ostalih releavntnih ISO standarda kvaliteta, naši uređaji su veoma traženi zbog karakteristika i benefita koje pružaju svojim korisnicima: brzog povratka investicije, uštede vremena pri obuci, instalaciji sistema i lakoće upotrebe pri samom procesu rada uređaja, sve do jednog specijalnog posvećenog odnosa koji gajimo sa svakim klijentom - kažu za eKapiju u Visarisu.

Na samom početku, pre 15 godina, kako kažu, napravili su svestan izbor da moraju da ponude najveći kvalitet, a samim tim rezultat neće izostati. Razvili su mrežu prodajnih dilera koja se konstantno širi po svetu i uspešno posluje na obostrano zadovoljstvo.



- Konstantan razvoj tehnologije i kvaliteta naših proizvoda tokom 15 godina poslovanja prepoznat je u svetu. Naši proizvodi digitalni rengen uređaji Vision serije, radne stanice za obradu i arhiviranje radioloških slika Avanse DR i PACS-RIS danas se nalaze širom sveta: u velikim fakultetskim bolnicama, privatnim praksama i domovima zdravlja. Do sada smo ostvarili više od 700 instalacija naših proizvoda, od čega je više od pola u SAD. Ono što nas izdvaja od konkurencije je potpuna posvećenost pri obuci i edukaciji, kao i podrška klijentima koju vršimo permanentno 24/7 po svim vremenskim zonama.


Visaris zapošljava 55 radnika, inžinjera i programera, a konkursi su uvek otvoreni za mlade talente koji su željni izazova u razvoju visoko inovativnih tehnologija.

Podsetimo, Visaris je dobio nagradu Aurea, koju dodeljuje eKapija, 2010. godine.

- Nagrada Aurea za nas bila potvrda i podsticaj da smo na pravom putu u razvoju visoko tehnoloških digitalnih sistema za medicinsku dijagnostiku. To je bilo vreme početnog razvoja poslovanja i zahvalni smo eKapiji na prepoznavanju i podršci. Cela naša Vision serija digitalnih rengen aparata evoluirala je u veoma uspešnu seriju precizne medicinske dijagnostike u zemlji i svetu.

Poslovni portal eKapija i ove godine je raspisao konkurs za nagradu za investiciju godine Aurea 2019, više o tome možete pogledati OVDE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.