Izvor: eKapija | Utorak, 26.02.2019.| 15:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

AWS Skills Day u Beogradu 7. marta

"AWS Skills Day" (Amazon Web Services dan veština) biće organizovan 7. marta u beogradskom hotelu Metropol Palace i okupiće više od 150 IT stručnjaka iz Srbije i inostranstva. Ovaj događaj organizuje kompanija Semos Education, uz direktnu podršku Amazon Web Services, a prisustvo je besplatno za sve učesnike uz prijavu na stranici http://awsskillsdaysemosedu.com.

Cilj događaja je da na jednom mestu okupi domaću IT i poslovnu zajednicu oko AWS tehnologije i veština koje su potrebne da bi se razvila i vodila uspešna kompanija na osnovu AWS rešenja.

Događaj je prilika za IT stručnjake da steknu i unaprede znanje o AWS-u i povećaju konkurentnost domaćih IT kompanija na svetskom tržištu. Organizatori su okupili neke od najistaknutijih predstavnika AWS zajednice iz Srbije i inostranstva koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju AWS-a u razvoju poslovnih rešenja, usluga i aplikacija. Događaj je namenjen inženjerima, programerima, predstavnicima poslovne zajednice i osobama koje rade u sektorima za ljudske resurse.

Prijavljivanje traje do 5. marta 2019. godine, a za više informacija o govornicima i agendi možete posetiti internet adresu događaja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.