Izvor: Beta | Utorak, 26.02.2019.| 08:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija Nectar najavila osvajanje tržišta Afrike i Azije

Kompanija Nectar predstavila je svoje proizvode na najvećem svetskom sajmu hrane i pića, GulFood u Dubaiju, koji je okupio više od 5.000 izlagača iz 186 zemalja sveta i najavila osvajanje novih tržišta Afrike i Azije.

Komercijalni direktor Nektar grupe Milan Radoš rekao je da kompanija trenutno izvozi u više od 60 zemalja, a želja je da u narednim godinama izvoz bude u 100 zemalja.

On je rekao da je strateško opredeljenje kompanije izlazak na daleka tržišta i na dalje širenje na tržišta Afrike, UAE, Srednjeg i Bliskog istoka.

- GulFood sajam za nas je bio više nego uspešan. Realizovali smo veliki broj bilateralnih sastanaka sa potencijalnim kupcima i distributerima iz svih krajeva sveta. Najviše konkretnih dogovora napravljeno je sa kupcima iz Afrike, Indije, UAE, Omana, Indije i Malezije. Nakon sajma se nadamo daljoj konkretizaciji započetih dogovora - kazao je Radoš.

Nectar je svoje proizvode predstavio na štandu Privredne komore Srbije i Razvoje agencije Srbije.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.