NavMenu

Specijalna bolnica Mlječanica kod Kozarske Dubice dobija novi hotel sa velnes centrom - Pri kraju sanacija objekta stare bolnice

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.02.2019. 16:28
Komentari
Podeli
(Foto: Rosli Othman/shutterstock.com)
Specijalna bolnica za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Mlječanica kod Kozarske Dubice uskoro će dobiti savremeni hotel sa velnes sadržajem, rekao je za eKapiju dr Mile Čeko, izvršni direktor za medicinske poslove u Bolnici Mlječanica.

Biće to još jedna investicija uz aktuelnu sanaciju starog objekta bolnice i dogradnju aneksa za proširenje odeljenja za polupokretne i nepokretne pacijente.

Kako je rekao, hotel će imati od 80 do 100 kreveta, a aneks će povećati smeštaj bolnice za još 30 kreveta.

- Sanacija bolnice je u toku i dosta je radova na enterijeru urađeno. Sad se radi na krovu, a aneks bi trebalo da se radi od aprila ili maja - rekao je Čeko.

Ovaj investicioni ciklus vredan je 3 mil KM (1,5 mil EUR).

Specijalna bolnica za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Mlječanica ima tradiciju banjskog lečenja više od 100 godina, a u sadašnjem objektu posluju od 1987. godine. Kako je Čeko rekao na prezentaciji ponude ove bolnice na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu, fokus u narednom periodu će biti na preventivnim metodama u medicini.


U Bolnici Mlječanica moguće su balneo terapije sulfidno-sulfatnom mineralnom vodom, fizikalne terapije (elektro, foto, termo, magneto, lasero, kinezi, hidrokinezi, hidroterapije i radna terapija), kompletni preventivni i terapijski programi za pacijente sa osteoporozom i njenim komplikacijama, higijensko-dijetetski programi, kao i medikamentozna terapija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.