NavMenu

Infotehna Novo Mesto poziva menadžere iz oblasti farmacije, zdravstva i IT-a na skup u Vršcu - Šesti Infotehna Pharma Conference

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.09.2005. 15:28
Komentari
Podeli

U Vršcu će se 20.10.2005 održati izuzetno zanimljiv skup pod nazivom Šesti Infotehna Pharma Conference, koji će se baviti temama : Kako voditi procese i dokumentaciju u kompaniji da bi se postigla potrebna transparentnost i veća produktivnost kompanije.

Poznata informatička kuća Infotehna Novo Mesto, koja je postigla značajnu evropsku poziciju u oblasti softvera u medicini i farmaciji, biće domaćin ovog skupa, koji se održava u novom turističkom biseru Vršca, vili Breg.

Biće prezentovani IT noviteti vezani za sektore istraživanja, gazdovanja dokumentacijom, razvoja, standarda kvaliteta, marketinga u kompanijama koje primenjuju njihova iskustva.

Biće predstavljena dobra rešenja i iskustva firmi i institucija EGA (European Generic medicines Association) Ratiopharm Nemačka, Belupo Hrvatska, Hemofarm Vršac, Bosnalijek, Billev Pharma Danska..

Više detalja možete pogledati na : www.infotehna.com/events

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.