NavMenu

Mona Plaza otvara svoja vrata u oktobru 2019. - U planu i renoviranje hotela Zlatibor Mona i Javor

Izvor: eKapija Nedelja, 24.02.2019. 15:31
Komentari
Podeli
Budući izgled hotela Mona PlazaBudući izgled hotela Mona Plaza
Hotel Mona Plaza koji se gradi na Dorćolu otvoriće svoja vrata posetiocima u oktobru 2019. godine, najavili su iz kompanije Mona Hotel Management.

Ova kompanija predstavila je svoju ponudu posetiocima 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, a kako su rekli za eKapiju, pripreme za otvaranje novog hotela uveliko su u toku.

- Ono što nam je svakako u fokusu na ovom sajmu, ali i na čemu ćemo intezivno raditi u narednom periodu jeste naš budući hotel Mona Plaza koji ćemo otvoriti u oktobru na donjem Dorćolu. Pripreme su u toku, hotel će imari 170 soba, veliki kongresni kapacitet od 2.000 m2 i biće pogodan za apsolutno sve vrste dešavanja, bilo da je reč o svečanostima ili kongresnim manifestacijama. Hotel Mona Plaza moći će da zadovolji potrebe svih gostiju koji u Beograd dolaze privatno ili poslovno - rekla je za eKapiju Milica Stojanović iz kompanije Mona Hotel Management.

Osim novog hotela, Mona Hotel Management je na sajmu predstavila i ostale hotelske objekte koje poseduju.

- Kao i svake godine, predstavljamo naš portfolio objekata koje imamo u vlasništvu. Tu je najpre hotel Zlatibor Mona koji je već svima poznat, zatim hotel Argo u Beogradu, hotel Javor u Kušićima i Villa Bella apartmani u Budvi. Ipak, najveći akcenat smo stavili na novi hotel Mona Plaza - kaže Stojanović.

Otvaranje hotela u Beogradu neće biti jedina investicija koju ova kompanija planira u narednom periodu.

- Sledeće godine planiramo jednu veliku investiciju u hotelu Zlatibor Mona. Naime, taj hotel takođe će postati Mona Plaza brend, tako da je u planu njegovo kompletno renoviranje. Još jedna investicija koja je pred nama odnosi se na hotel Javor koji će biti renoviran 2021. godine. U planu je proširivanje kapaciteta ovog hotela i podizanje kategorizacije sa sadašnjih dve na tri zvezdice. Sve ovo su jako značajni projekti za celu kompaniju i dovešće do znatnog poboljšanja u narednom periodu - istakla je Milica Stojanović.

D. Obradović
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.