NavMenu

Oglašena prodaja Radio Valjeva - Dozvola važi do 2024.

Izvor: Tanjug Četvrtak, 21.02.2019. 11:55
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Billion Photos/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju IP Radio Valjevo iz Beograda metodom neposredne pogodbe uz javno prikupljanje ponuda, a procenjena vrednost preduzeća je 795.582 dinara.

Najznačajniju imovinu stečajnog dužnika čine dozvola za pružanje medijske usluge koja važi do 1. decembra 2024. godine, kao i pojedinačna dozvola za korišćenje radio frekvencije koja važi do istog datuma.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 21. mart ove godine, do 10.45, a 15 minuta kasnije zakazano je otvaranje koverata u Centru za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Detalje o tenderu pogledajte OVDE.

Radio Valjevo uveden je u stečaj u martu 2018. odlukom Privrednog suda u Beogradu.

Godinu dana ranije Ministarstvo privrede poništilo privatizaciju firme koju je 2015. kupila Doris Aćimović iz Beograda za 17.400 EUR, zbog neispunjenja obaveza iz kupoprodajnog ugovora.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.