Izvor: Nezavisne novine | Sreda, 20.02.2019.| 16:36
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dani komedije od 25. do 30. marta u Bijeljini - Šest predstava u izvođenju pozorišnih trupa iz Srbije i Republike Srpske

(Foto: Mammut Vision/shutterstock.com)
Pozorišni festival Dani komedije biće održan u Bijeljini od 25. do 30. marta, a biće odigrano šest predstava u izvođenju pozorišnih trupa iz Srbije i Srpske, najavljeno je iz bijeljinske Gradske uprave.

Festival, koji se ove godine održava 18. put, biće otvoren 25. marta predstavom Zvezdara teatra Generalna proba samoubistva u kojoj, prema tekstu i režiji Dušana Kovačevića, igraju Branislav Lečić, Branimir Brstina, Igor Đorđević i Dubravka Kovjanić.

Ovogodišnji Dani komedije trajaće dan duže nego prethodnih godina i biće zatvoreni 30. marta predstavom Državni lopov bijeljinskog Teatra Maslačak, u kojoj prema tekstu Fadila Hadžića, u režiji Nenada Blagojevića, igraju Nenad Blagojević, Dušan Ranković i Emrah Mujkanović.

Sve predstave ovogodišnjeg festivala biće igrane od 20.00 časova u Centru za kulturu, a karte su već u prodaji.

Cena ulaznica za pet predstava je 15 KM(7,5 EUR), a za predstavu šestog dana 10 KM(5 EUR).

Organizatori su pripremili popust za pakete karata, pa paket ulaznica za pet predstava košta 50 KM (25 EUR), a oni koji kupe ovaj paket dobijaju i besplatnu ulaznicu za šesti festivalski dan.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.