NavMenu

Uncle Bob prvi put u Beogradu - ITkonekt 13. i 14. aprila u Belexpo centru

Izvor: eKapija Sreda, 20.02.2019. 15:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: isak55/shutterstock.com)Ilustracija
Jedan od najtraženijih IT predavača na svetu - Uncle Bob Martin, dolazi u aprilu u Beograd. Njegovo predavanje moći će da čuju učesnici ITkonekta, koji se održava 13. i 14. aprila u Belexpo centru.

Uncle Bob programira od 1970. godine i poseduje ogromno znanje u razvoju software-a. On je jedan od 17 vizionara koji su se sastali 2001. godine da diskutuju o novim metodama u IT industriji, a rezultat toga bio je čuveni Agile Manifesto, koji i dan-danas igra značajnu ulogu u IT-ju.

Uncle Bob je objavio više desetina stručnih knjiga i članaka koje IT-jevci širom sveta koriste kao svoju obaveznu literaturu.

Prijave za IT konferenciju, na kojoj će gostovati i drugi popularni svetski predavači, već su otvorene na www.itkonekt.com, a paralelno sa konferencijom održava se i IT Job fair, za koji je ulaz besplatan. Za ovaj događaj već je pristiglo više od 2.000 prijava.


Osim u Beogradu, ITkonekt se održava u još četiri grada u Srbiji i regionu: Novom Sadu (6. aprila), Nišu (20. aprila), Kragujevcu (24. aprila) i Zagrebu (14. aprila).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.