Izvor: eKapija | Sreda, 20.02.2019.| 12:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Grčkom inicijativom do radnog iskustva - Prezentacija praksi za studente

Ilustracija (Foto: Rawpixel.com/shutterstock.com)
Pod patronatom Ambasade Grčke u Beogradu, Helensko privredno udruženje Srbije u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu poziva na zvaničnu prezentaciju programa prakse za studenate u kompanijama-članicama Udruženja pod nazivom "Grčkom inicijativom do radnog iskustva".

Manifestacija će biti održana u četvrtak 28. februara, u zgradi Univerziteta u Beogradu (sala br.16, prvi sprat) u 12 časova.

Program "Grčkom inicijativom do radnog iskustva" je nezavisna inicijativa koja se organizuje petu godinu zaredom, u cilju stručnog usavršavanja studenata, njihovog povezivanja sa tržištem rada i promocije kompanija-članica Helenskog privrednog udruženja Srbije.

Program "Grčkom inicijativom do radnog iskustva" namenjen je studentima završnih godina osnovnih i Master studija Univerziteta u Beogradu, koji žele da steknu prva radna iskustva i na taj način poboljšaju svoje šanse na tržištu rada. Kroz program je do sada prošlo više od 80 studenata koji su kvalitet prakse u evaluacijama ocenili visokim ocenama, a najbolji su po obavljenoj praksi dobili posao.

Ove godine u programu će učestvovati kompanije: Alumil YU Industry, EKO Serbia, Eurobank, ΙΝ Hotel i LG Hemija.

Tromesečna praksa trajaće od 25. marta do 25. juna, a rok za prijave studenata je 17. mart 2019. godine.

Svi koji su zainteresovani da prisustvuju mole se da svoje podatke dostave do 26. fabruara na email m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs, uz naznaku Grčkom inicijativom do radnog iskustva - 2019.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.