NavMenu

Poštari spremni za Univerzijadu - "Pošte Srbije" otvorile poslovni prostor u "Staklencu" i Univerzitetskom naselju

Izvor: Danas Subota, 13.06.2009. 16:23
Komentari
Podeli

"Pošte Srbije", povodom Univerzijade, najvećeg sportskog događaja koji se ove godine održava u Beogradu, otvarile su u subotu (13. juna 2009. godine) dva nova poslovna prostora - Info-centar na Trgu republike i poštu u Univerzitetskom naselju.

Info-centar koji se nalazi u prizemlju Tržnog centra "Staklenac" na Trgu Republike pružaće usluge učesnicima Univerzijade i ostalim korisnicima, kao i turistima koji će tokom letnje sezone posetiti Beograd. U ovom prostoru moći će da se kupe aktuelna izdanja prigodnih poštanskih maraka Srbije, luksuzni spomen albumi i ostali filatelistički proizvodi, ali i suveniri, razglednice, mape i karte Beograda i ostalih gradova.

Takođe, korisnici će u Info-centru moći i da pošalju MMS razglednicu, običnu razglednicu ili pismo, kao i da predaju svoje "post express" pošiljke. Na ovom mestu moći će i da se preda zahtev za dobijanje elektronskog potpisa (digitalnog sertifikata), uplate internet sati ili zaključi ugovor o korišćenju PTT ADSL ili bežičnog interneta, a zaposleni u Info-centru pružaće korisnicima i informacije o aktuelnoj ponudi PTT KDS servisa. Info-centar "Pošte Srbije" neće obavljati novčane usluge (uplate-isplate). Radno vreme Info-centra biće od 12 do 19 časova svakog dana osim nedelje.

Za razliku od Info-centra, Pošta 11074 Beograd 132 u Univerzitetskom naselju, u ulici Jurija Gagarina 12-14, ponudiće učesnicima Univerzijade i ostalim korisnicima sve uobičajene poštanske usluge na tri šaltera, kao i prodaju poštanskih proizvoda u "Post šopu" koji se nalazi u okviru ove pošte.

Pošta 11074 Beograd 132 u Univerzitetskom naselju, u Ulici Jurija Gagarina 12-14 radiće svakog dana (i subotom i nedeljom) od 8 do 22 časa, za vreme trajanja Univerzijade.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.