NavMenu

Oglašena druga prodaja imovine preduzeća Wood&Fruits - Početna cena 68,5 miliona dinara

Izvor: eKapija Subota, 16.02.2019. 12:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Svetlana Lukienko/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik kompanije DOO Wood&Fruits oglasio je drugu prodaju nepokretnu i pokretnu imovinu tog preduzeća iz Prve Kutine kod Niške Banje.

Kako se navodi u oglasu, prodaja će se obaviti metodom javnog nadmetanja. Predmet prodaje čine zemljište, pogon za sušenje voća i povrća, hladnjača, proizvodne hale, magacini, nekoliko sušara, nadstrešnica za skladišenje, radionice. Pokretnu imovinu ovog preduzeća čine mašine, oprema i portirnica montažnog tipa, površine 9 m2.

Početna cena imovine koja se prodaje iznosi 68.486.842 dinar, i snižena je u odnosu na prvu prodaju koja je bila oglašena u decembru 2018, a kada se imovina ovog preduzeća pordavala po početnoj ceni od 85.608.552,50 dinara. Depozit je ostao nepromenjen i iznosi 34.243.421 dinara.

Pravo učešća na tenderu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove. Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije svakog radnog dana od 10 do 15 časova, najkasnije do 8. marta. Javno nadmetanje biće održano 15. marta u 14 časova u Ulici Maksima Gorkog broj 2 u Nišu.

Više o ovom tenderu možete videti OVDE.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.