Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.02.2019.| 12:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Delta Motors osvojio nagradu BMW Presidents Award treću godinu zaredom

Delta Motors, generalni uvoznik i distributer za BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, treći put zaredom osvojio je nagradu BMW Presidents Award. Ovo je prestižno i najviše priznanje koje BMW grupacija dodeljuje svojim partnerima, a podrazumeva kompleksan sistem ocenjivanja celokupnog poslovanja – od radnih standarda, uvedenih inovacija, rezultata poslovanja svih segmenata, do nezavisno sprovedenog ispitivanja zadovoljstva klijenata.

Kako navode iz Delta Motorsa, ova kompanija je, zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa BMW grupacijom, ali i implementacijom najsavremenijih BMW standarda i BMW Future Retail programa u našu zemlju uvela najviše standarde poslovanja. Uvođenjem "Virtual Reality" koncepta u prodaju, u okviru ovog programa, postali smo jedno od prvih tržišta u svetu gde je u prodajnom salonu moguće konfigurisati vozilo na ovaj način. BMW grupacija je prepoznala Delta Motors kao odlučnog partnera i kompaniju čiji je tim spreman da iznese savremene i kompleksne projekte.

- Naša strategija je da klijenta postavimo u fokus apsolutno svakog zaposlenog u našoj kompaniji. Pri tome nije reč o tradicionalnom pristupu "klijent je uvek u pravu", već o daleko kompleksnijem, potpuno personalizovanom tretmanu, kao i predviđanju potreba i prevazilazenju očekivanja klijenta. Iako su naše investicije u edukacije, digitalizaciju i modernizaciju naših salona i servisa značajne, mislim da razlog zbog kojeg smo dobili ovu nagradu, treću godinu zaredom, leži upravo u ovakvom pristupu, i to samu nagradu za nas čini još vrednijom - rekla je generalna direktorka kompanije Aleksandra Đurđević.

BMW grupacija predstavila je poslovanje kompanije Delta Motors drugim BMW tržištima kao primer dobre prakse zbog svih inovacija koje su uvedene, a posebno tokom 2018. godine kada je predstavljena BMW-ova luksuzna klasa i poseban deo BMW salona, kao i originalan pristup klijentima i izgled MINI i BMW Motorrad salona. Nezavisni rezultati "Mystery shopping"-a svrstali su našu zemlju među vodeća BMW tržišta u svetu kada su promocije i tretman klijenata u pitanju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.