NavMenu

Fan art konkurs distributerske kuće MCF MegaCom Film - Nacrtajte svoju Alitu

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.02.2019. 10:39
Komentari
Podeli
(Foto: Baranov E/shutterstock.com)
Distributerska kuća MCF MegaCom Film poziva sve fanove heroine filma Alita: Borbeni anđeo, da nacrtaju svoju verziju Alite i tako učestvuju na multimedijalnom konkursu u organizaciji ove kuće u trajanju od 13. februara do 7. marta.

Mladi beogradski umetnik Marko Ćulum, veliki ljubitelj superheroja, prvi se odvažio da nacrta Alitu. Ćulumov video može poslužiti kao inspiracija svim ljubiteljima ostvarenja o mladom ženskom kiborgu da nacrtaju Alitu u vidu crteža, ilustracije ili dizajniranog fan art postera, stoji u saopštenju MCF MegaCom Filma.

Ćulum je odabrao tehniku crtanja u Kingspray Graffiti VR-u, igrici koja predsavlja simulator za crtanje grafita u virtuelnoj stvarnosti, a upravo ova simulacija, koja se može isprobati u novootvorenoj igraonici Portal u Kombank dvorani je i jedna od nagrada pobednika konkursa. Neustrašiva mlada "poludevojka polurobot" Alita, igrom slučaja nađe se, potpuno bez sećanja, u tzv. Gvozdenom gradu u kom pokušava da otkrije svoj identitet. U ovom mestu, u kom zajedno žive i kiborzi i obični ljudi "Alita je neustrašiva" kaže scenarista Džejms Kameron dodajući "Nije bitno koliko je opasan njen protivnik, ona ide pravo ka njemu."


Radovi se mogu poslati do 7. marta na adresu Trg Nikole Pašića 5a, 11000 Beograd (naslov ALITA: BORBENI ANĐEO FAN ART KONKURS) ili na mejl adresu pr@mcf.rs, a nakon toga, kreativni žiri MCF-a će odabrati pobednike konkursa koji će biti proglašeni na Facebook stranici i web sajtu MCF Mega Com Filma.

Sve dodatne informacije o nagradama i konkursu mogu se pronaći na sajtu mcf.rs.

Priča o najsmrtonosnijem oružju dobrog srca, 3D "ALITA: BORBENI ANĐEO" biće na svim bioskopskim repertoarima od 14. februara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.