NavMenu

Izraelska kompanija Alumlight za proizvodnju i distribuciju oplatnih sistema stigla i u Srbiju - Otvoreno prvo predstavništvo u Valjevu

Izvor: gradjevinarstvo.rs Sreda, 13.02.2019. 15:03
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Vodeća izraelska kompanija Alumlight Production LTD Israel koja se već 28 godina bavi projektovanjem, razvojem, proizvodnjom i distribucijom oplatnih sistema i svih vrsta građevinskih sistema je osnovala svoje prvo predstavništvo u Srbiji. Lager kompanije se nalazi u Valjevu, dok je kompletan upravni i logistički centar u izraelskom gradu Mevo Karmel, a fabrika za proizvodnju oplatnih sistema u gradu Kfar Tavor.

Uspostavljena je uspešna saradnja sa firmom Optimus sa Uba, a planirano je i učešće na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu u aprilu ove godine.

Alumlight Srbija se može pohvaliti da je za vrlo kratko vreme rada na srpskom tržištu uspela da zadobije poverenje i da se priključi izgradnji dva važna projekta. Prvi projekat je izgradnja atletskog stadiona u Kraljevu, a drugi je izgradnja pruge na deonici Inđija-Novi Sad u saradnji sa firmom Ingrap-omni, koji je deo međunarodnog projekta izgradnje brze pruge Beograd-Budimpešta, a čiji su investitor Železnice Srbije.


Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, Alumlight je bio izuzetno strog u poglednu kvaliteta opreme, usluga i kreativnih rešenja za izgradnju koje pruža, omogućavajući u isto vreme niske troškove rada i materijala u korist svojih klijenata.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.