Izvor: Tangosix | Sreda, 06.02.2019.| 15:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija Nuctech i Aerodrom Nikola Tesla ostvarili dobru saradnju - U planu još novih proizvoda za aerodrome na Balkanu

(Foto: saiko3p/shutterstock)
Početkom marta prethodne godine, kompanija Nuktek (Nuctech), kao jedan od izlagača i učesnika Vazduhoplovnog samita jugoistočne Evrope (SEAS), imala je priliku da predstavi svoj najnoviji skener za ručni prtljag, ali i da učestvuje u diskusiji o bezbednosnim merama na aerodromima u regionu.

Samo nekoliko meseci kasnije Nuctech je ponovo posetio Beograd i još jednu konferenciju Tango Sixa, ovoga puta posvećenu tematici obezbeđivanja aerodroma.Tu priliku je redakcija portala Tango Six iskoristila da sa predstavnikom i menadžerom za civilno avio-tržište kompanije Nuctech Dejvidom Liujem Vejom (David Liu Wei) razgovara o portfoliju kompanije, o najnovijim tehnološkim inovacijama u oblasti obezbeđivanja aerodroma i budućim poslovnim planovima na Balkanu.

– Na ovoj konferenciji predstavili smo našu najnoviju tehnologiju za obezbeđivanje aerodroma, koja se pre svega ogleda u najnovijim sistemima za kontrolu putnika.

Balkansko tržište je oduvek bio značajan deo našeg biznisa, koji smo započeli pružanjem usluga carinama, policiji i ministarstvima unutrašnjih poslova tokom nekoliko godina. Trenutno, imamo veoma dobru saradnju sa aerodromima na Balkanu, kao što je na primer Nikola Tesla. Stoga, u planu nam je da ponudimo još dobrih proizvoda i usluga ovom tržištu u budućnosti. To je ujedno i veoma značajan pristup Nukteka celokupnom vazduhoplovnom tržištu – kazao je Liu Vej.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.