NavMenu

AFA Asocijacija partner konferencije Global Female Leaders - Samit žena lidera u Berlinu od 12. do 14. maja

Izvor: eKapija Petak, 01.02.2019. 15:31
Komentari
Podeli
(Foto: sirtravelalo/shutterstock.com)
AFA (Association for Affirmation), globalna zajednica posvećena ekonomskom osnaživanju žena, ove godine biće eksluzivan partner konferencije Global Female Leaders.

Naime, sredinom maja ove godine sve žene lideri će poželeti da budu u Berlinu na samitu Global Female Leaders 2019.

U periodu od 12. do 14. maja ovaj značajan samit okupiće uspešne zene iz celog sveta, a kako se navodi na sajtu ove asocijacije, AFA je postala ekskluzivan partner pre svega zbog istih ideja i ciljeva, koje deli sa organizatorima ove velike konferencije.

The Economic Forum for Female Leadersu Berlinu ove godine se održava pod motom "Collaborating to Build a Better World" (Saradnjom ka stvaranju boljeg sveta) i okupiće preko 300 uspešnih i inspirativnih menadžerki, uticajnih liderki i preduzentica iz celog sveta, koje će podeliti svoje ideje i iskustvo iz trenutne pozicije brzih promena na tržištu, i potruditi se da dođu do praktičnih rešenja za aktuelne globalne političke i ekonomske izazove.

Takođe, ova platforma je jedinstvena prilika za upoznavanje sa uspešnim ženama iz celog sveta, stvaranje kontakata, kao i mesto za razvijanje inovativnih biznis ideja.

Više informacija o predstojećem samitu možete pogleda na AFA sajtu .
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.