Izvor: eKapija | Utorak, 29.01.2019.| 15:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Besplatne radionice u Beogradu tokom zimskog raspusta - Zabava uz ples, pevanje, čitanje, crtanje i sport

Ilustracija
Ilustracija (Foto: YanLev/shutterstock.com)
Decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta ovog zimskog raspusta u Dečjem kulturnom centru Beograd očekuju brojne besplatne kreativne radionice iz likovne, muzičke, plesne, dramske i literarne oblasti, saopšteno je iz te ustanove.

Umetničke radionice namenjene su deci koja žele da kreativno provedu svoj zimski raspust u Beogradu, učestvujući u kvalitetnim i dobro osmišljenim programima. Dečji kulturni centar Beograd, osim toga što tokom školske godine organizuje umetničke i sportske radionice, festivale, pozorišne predstave, tribine, koncerte, izložbe i druge kulturno-obrazovne programe, tokom svakog raspusta pokloni deci i mladima interesantne programe i aktivnosti u svojim ateljeima i studijima, navodi se u saopštenju Dečjeg kulturnog centra.

Učenici će imati priliku da od 4. do 14. februara učestvuju u radionicama kao što su dramska čitaonica, poetska radionica, kreativno pisanje, muzička igraonica, vokalna grupa, hor, likovni i atelje za primenjenu umetnost, radionica stripa i karikature, baletska i sportska radionica i druge.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.