NavMenu

CADCAM Grupa proglašena za jedinog Platinum partnera kompanije Dassault Systemes u regionu

Izvor: Promo Sreda, 30.01.2019. 09:13
Komentari
Podeli
Na tradicionalnoj Value Solutions konferenciji, održanoj od 21. do 24. januara u Monte Karlu, sve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom kompanije Dassault Systemes i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost, budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti. Ova konferencija okupila je sve partnere i zaposlene Dassault Systemes zadužene za evropski region, kako bi kroz prezentacije, radionice i neformalna druženja unapredili stručna znanja, proslavili uspeh i razvili strategiju za 2019. godinu.

Kompanija Dassault Systemes prepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom, potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta. Imajući to u vidu, izgrađen je Program nagrada za partnere, koji prepoznaje i podržava investicije i napore svojih poslovnih partnera u cilju postizanja rezultata na više polja.

- Osim efikasnosti i ostvarenih rezultata u prodaji, kapaciteta za razvoj i unapređenje veština i usklađivanja poslovne strategije sa kompanijom Dassault Systemes, članice CADCAM Grupe su zaslužno proglašene Platinum partnerom prevashodno zbog stručnosti zasposlenih i kontinuiranog razvoja i usavršavanja u radu sa softverskim rešenjima koja zastupamo. Ulaganje u znanje ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom se tehnologija u industriji menja zahteva konstantno učenje i prilagođavanje novim trendovima, čime lokalni tim održavamo jakim i spremni smo da idemo u korak i sa najzahtevnijim projektima, što nas već dugi niz godina izdavaja kao partnera kome se veruje - ističu iz CADCAM Grupe.

Platinum status se dodeljuje kao najviši u okviru ovog programa. Dodeljuje se partnerima koji imaju najviši nivo saradnje sa kompanijom Dassault Systemes po navedenim kriterijumima, a CADCAM Grupa je, sticanjem ovog statusa, postala jedini Platinum partner kompanije Dassault Systemes u regionu, odnosno Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

- Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu, čime smo potvrdili da se trud i zalaganje uvek prepoznaju i svakako daju rezultate - ističu iz CADCAM Grupe.

Sve članice Grupe su ovlašćene za održavanje kurseva za programska rešenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE.

Sertifikovani partneri za PLM edukaciju pružaju ekspertsku pomoć pri sticanju veština za najnovija PLM rešenja kompanije Dassault Systemes. Sertifikovani instruktori mogu držati obuke u učionici prilagođenoj potrebama polaznika, na online platformi ili kombinovati oba pristupa učenju. Sertifikovani partneri nude širok spektar usluga koje omogućavaju sveobuhvatnu obuku.


Takođe, sve članice CADCAM Grupe u okviru svog Obrazovnog centra su ovlašćene za organizaciju polaganja za Dassault Systemes CATIA, SIMULIA i 3DEXPERIENCE sertifikate, koji su priznati širom sveta.

Razlozi za posedovanje nekog od postojećih sertifikata su brojni. Među najvažnijima su to što posedovanje sertifikata kompanije Dassault Systemes vodi ka novim poslovnim prilikama, sertifikat je zvanična potvrda vaših znanja i veština, a povećava i šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja.

- Osim što smo jedini Platinum partner kompanije Dassault Systemes u regionu i jedini ovlašćeni za sprovođenje sertifikacionog postupka, istaknuti smo i kao partner koji poseduje potrebna stručna znanja za uspešnu implementaciju softverskih rešenja iz portfolia kompanije Dassault Systemes - zaključuju iz CADCAM Grupe.

Na konferenciji u Monte Karlu, kao i svake godine, učesnici su imali prilike da se upoznaju sa novim i unapređenim softverskim rešenjima u čuvenom 3DEXPERIENCE Playground delu konferencije. Testirana je VR, ispraćene su simulacije na softverskom rešenju SIMULIA, a mogli su da se vide i neki od najkompleksnijih nacrta, izrađenih pomoću CATIA softverskog rešenja, kao i novi koncepti organizacije proizvodnih procesa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.