NavMenu

Inovativno i funkcionalno - Specijalna aluminijumska rešenja kompanije KRAUSE

Izvor: Promo Utorak, 29.01.2019. 15:53
Komentari
Podeli
Početkom 2018. godine kompanija KRAUSE započela je plasman svojih specijalnih konstrukcija koje se proizvode namenski, prema zahtevu korisnika, u sektore industrije, saobraćaja, logističkih centara... Reč je o raznim vrstama stepenica, podestima i platformama od aluminijuma, konstrukcija za pristup cisterni, u više verzija - fiksne, pokretne, podešavajuće, za siguran i bezbedan rad i pristup radnim visinama.

- Svaki projekat počinje od analize mesta implementacije, gde naši predstavnici kroz razgovor sa budućim korisnicima dobijaju sliku o problemu koji bi trebalo rešiti. Samo neposredni dijalog sa korisnikom može da obezbedi izradu bezbednog, ekonomičnog i efikasnog sistema konstrukcije i zato naše kolege uvek najpre odlaze na mesto realizacije projekta - ističu iz kompanije KRAUSE.

Na osnovu analize priprema se funkcionalna koncepcija, koja se dorađuje informacijama dobijenim tokom razgovora sa korisnikom, a zatim se u pogonima vrši proizvodnja potrebnih elemenata. KRAUSE zatim isporučuje sisteme, a po potrebi ih i montira.

- Kompanija KRAUSE je već dugi niz godina prisutna na tržištu Srbije i regiona i nastoji da u skladu sa zakonom o zaštiti na radu, i svim propisima i standardima, pored proizvoda promoviše i svoje dodatne usluge - obuku o montaži i korišćenju proizvoda, after sales service i konstantna tehnička podrška pre nabavke samih proizvoda – objašnjava Petar Mihli, regionalni menadžer za jugoistočnu Evropu u kompaniji KRAUSE Werk GmbH &Co.

On ističe da KRAUSE posvećuje izuzetno veliku pažnju inovacijama koje unapređuju funkcionalnost proizvoda, što dokazuju brojne međunarodne nagrade, zaštićeni patenti i zaštitni znak.

- Proizvodi su nam vrhunskog kvaliteta, izuzetno sigurni, bezbedni i laki za rukovanje.

Zahvaljujući ovlašćenom predstavniku, preduzeću Trezor Volga, uspešno se plasiraju proizvodi u sektoru industrije, pa je tako i brend KRAUSE postao prepoznatljiv u ovoj oblasti.

Inače, kompanija Trezor Volga osnovana je 1992. godine, kao porodična firma izraženog preduzetničkog duha. U godinama dinamičnog rasta i razvoja uspela je da se, počev od prodaje protivpožarne opreme, prateći i prepoznajući potrebe i zahteve tržišta i trendove u poslovanju, pozicionira kao uvoznik i distributer opreme za zaštitu na radu, vatrogasno-spasilačke i opreme za zaštitu životne sredine.

Konstantan napredak i specifični zahtevi korisnika na dinamičnom tržištu doveli su do prepoznavanja potrebe za korišćenjem profesionalnih merdevina i specijalnih konstrukcija, što je dovelo do saradnje kompanija Trezor Volga i KRAUSE.


KRAUSE stepenice za pristup cisterniKRAUSE stepenice za pristup cisterni
Kompanije KRAUSE i Trezor Volga profesionalnim pristupom koji podrazumeva konstantno građenje i usavršavanje partnerskih odnosa sa svojim korisnicima kroz neprestanu edukaciju i treninge, unapređuju kvalitet pruženih usluga.


Fotogalerija
Specijalna aluminijumska rešenja KRAUSE
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.