NavMenu

Qognify dovršio akviziciju OnSSI Grupacije

Izvor: eKapija Nedelja, 27.01.2019. 11:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Santiago Cornejo/shutterstock.com)Ilustracija
Qognify je i definitivno dogovorio kupovinu On-Net Surveillance Systems-a (OnSSI) i OnSSI-jeve kompanije – Seetec-a.

Okupljanjem ovih nagrađivanih tehnoloških portfolija pod jednim krovom – uključujući Qognify Visionhub, OnSSI Ocularis i Seetec Cayugu – Qognify je postao jedna od najvećih svetskih kompanija posvećenih rešenjima u oblasti softvera za upravljanje videom, videoanalitike, PSIM-a i upravljanja kritičnim incidentima. Qognify ima finansijsku podršku globalne investicijske firme Battery Ventures.

Smešten u Pearl Riveru u New Yorku, OnSSI je osnovan 2002. godine s ciljem razvijanja sveobuhvatnog i inteligentnog softvera za upravljanje IP videom (VMS). Danas je ova kompanija prisutna u više od 100 zemalja, u kojima se organizacije i institucije u oblasti edukacije, državne uprave, zdravstva, proizvodnje, maloprodaje, javne zaštite, transporta i komunalija oslanjaju na njena Ocularis i Cayuga VMS rešenja.

S obzirom na Qognifyjev dokazani pedigre u razvoju uspešnih projekata za finansijske kompanije, infrastrukturu javnog prevoza, velike međunarodne aerodrome i luke, kao i projekata pametnih i sigurnih gradova širom sveta, ova akvizicija znači da je kompanija uspostavila dominantnu globalnu poziciju na tržištu velikih i srednje velikih kompanija.

Seetec GmbH je pionir IP videotehnologija i danas je vodeći pružalac VMS softverskih rešenja u Evropi. Ova nemačka kompanija postala je deo OnSSI-ja 2015. godine i ima 100 zaposlenika koji rade u uredima širom kontinentalne Evrope, Dubaija, Skandinavije i Velike Britanije, navodi se na sajtu Asadria.


Direktor i predsednik Qognifyja Steve Shine povodom ovoga izjavio je sedeće: - OnSSI-jeva i Seetec-ova rešenja prati zasluženo izvrsna reputacija u sigurnosnom sektoru. Ovo je savršeno vreme da se kombinuju naše kolektivno ljudstvo i tehnologija iz oblasti sigurnosti kako bi se povećao broj ciljnih tržišta na kojima možemo poslovati. Partnerstvo, takođe, uveliko povećava broj kupaca i partnera za ovaj kombinovani biznis. Ovo je za sve nas veoma uzbudljiv dogovor.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.