NavMenu

SBB izabrao kompanije Anevia i TR Services za razvoj B2B Hospitality ponude

Izvor: eKapija Subota, 26.01.2019. 11:17
Komentari
Podeli
(Foto: Rasulov/shutterstock.com)
Kompanija Anevia, jedan od vodećih pružalaca OTT i IPTV softverskih rešenja, saopštila je da je srpski kablovski operator SBB izabrao njene glavne stanice Flamingo, kao i IT sistem-integratora TR Services, za razvoj svoje ponude u oblasti ugostiteljstva, čime će se u hotelima pružiti najveći izbor sadržaja na tržištu.

SBB, vodeći operater za digitalnu i analognu kablovsku televiziju, internet i fiksnu telefoniju u Srbiji, želi da osnaži svoje prisustvo na B2B tržištu. U tom cilju, u aprilu 2018. godine potpisan je Okvirni sporazum sa kompanijom TR Services, ovlašćenim regionalnim prodavcem kompanije Anevia od 2012, čime je je dodatno učvršćeno snažno partnerstvo između ove dve kompanije, navodi se u saopštenju.

Glavne stanice Flamingo izabrane su za ovaj projekat da bi transformisale signal tako da bude kompatibilan sa koaksijalnom mrežom u hotelima, čime se omogućava pružanje visokokvalitetne TV usluge. One su već prisutne u mnogim hotelima koji su pretplatnici SBB-a.

- Modularnost i skalabilnost koje karakterišu Flamingo svakako su bili odlučujući činioci u donošenju ove odluke - izjavio je Dragan Bilić, direktor kompanije TR Services. - Mogućnost implementacije koaksijalne modulacije i stvaranje virtuelnih internet kanala čine glavne stanice Flamingo savršenim izborom. Uz to, pošto su stanice skalabilne, hoteli će moći da pruže uslugu koja podrazumeva više ekrana i mogućnost pauziranja, pružajući gostima iskustvo kao kod kuće.

- Veoma nam je drago što smo potpisali ovaj ugovor, koji otvara vrata mnogim budućim uspesima kompanije TR Services u jugoistočnoj Evropi - dodao je Slaviša Danilović, inženjer pretprodaje u SBB Solutions. - Postoji realna potreba za ovom vrstom proizvoda u regionu, a modularnost glavnih stanica Flamingo svrstava ih među najfleksibilnije glavne stanice na tržištu, s obzirom da mogu da se integrišu u bilo kakvu strukturu, bilo da je koaksijalna, IP, WiFi ili hibridna. Uz to, kao deo United grupe, vodeće telekomunikacione i medijske platforme u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, u mogućnosti smo da iskoristimo prednosti Cloud Monitoring Platforme kompanije Anevia, koja nam omogućava trenutno praćenje instalacija u celom regionu.


- Zahvaljujući partnerskoj mreži kompanije TR Services i saradnicima Untied grupe na Balkanu, mogućnosti za razvoj u tom regionu su neograničene - rekla je Natalija Šapkina (Natalia Shapkina), menadžer za strateška partnerstva u ugostiteljskoj industriji kompanije Anevia. - Veoma nam je drago što možemo da podržimo SBB i TR Services u cilju podizanja saradnje na viši nivo i što širimo svoje poslovanje u istočnoj Evropi - navodi se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.