NavMenu

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture - "Razvoj budućnosti" u Beogradu 21. februara

Izvor: eKapija Petak, 25.01.2019. 11:02
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock.com)Ilustracija
Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" biće održana u beogradskom hotelu Metropol Palace 21. februara, a glavne teme će biti privlačenje investicija iz inostranstva, pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina, benefiti energetske efikasnosti, ritejl i šoping centri i projektno finansiranje.

Konferenciju, koja ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu, otvoriće potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Na skupu na će govoriti i čelnici brojnih kompanija iz real estate sektora koje posluju u Srbiji, saopštio je organizator, kompanija TGI Group International.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.