NavMenu

Obuke za poljoprivrednike sa juga Srbije o seoskom turizmu - Prijave do 22. februara

Izvor: Južne vesti Petak, 25.01.2019. 09:07
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Predrag Lukic/shutterstock.com)Ilustracija
Oni koji žele da poboljšaju proizvodnju i na bolji način plasiraju proizvode, da unaprede ili započnu poslovanje u oblasti seoskog turizma, a ne znaju kako to uraditi na efikasan način, mogu se, do 22. februara, prijaviti na obuke iz ovih oblasti, piše portal Južne vesti.

Na konkurs se mogu prijaviti poljoprivrednici iz Nišavskog, Jablaničkog, Topličkog, Pirotskog i Pčinjskog okruga.

Obuke organizuje niška konsultantska organizacija ENECA kako bi, kažu, podržali poljoprivrednike sa juga Srbije i pomogli im u razvoju poslovanja i širenja proizvodnih kapaciteta.

- Ideja je da poljoprivrednici koji žele da prošire ili započnu poslovanje, a ne znaju kako, dobiju pomoć od mentora. Biće izabrano najmanje 15 gazdinstava sa kojima će se raditi na terenu, a sve kako bi se poboljšala lokalna ponuda proizvoda - kažu organizatori.

Prijavni formulari, kao i detaljne informacije o konkursu, kažu organizatori, mogu se dobiti na mejl konkurs@eneca.org.rs.

Konkurs Južnjačka korpa ukusa, dodaju, deo je projekta Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji koji finansira Vlada Ruske Federacije, a realizuje se uz pomoć Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.