Izvor: eKapija | Petak, 25.01.2019.| 08:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na prodaju Muzej pionira i omladine Jugoslavije i Spomen dom Boško Buha

Spomenik Bošku Buhi u Jabuci (Foto: YouTube)
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju nepokretne i pokretne imovine ugostiteljsko turističkog preduzeća Putnik iz Prijepolja.

Imovina koja se prodaje podeljena je u tri celine. Prvu celinu čine hotel i pokretna imovina - oprema, sitni inventar i motorna vozila. Početna vrednost ove imovine procenjena je na 53.264.232 dinara.

Drugi deo čine ugostiteljski objekat - Dom kulture, Muzej pionira i omladine Jugoslavije u Memorijalnom kompleksu Boško Buha, paviljoni i vile za smeštaj gostiju. Početna vrednost imovine iznosi 30.165.843 dinara.

Na prodaju je i treća celina koju čine zgrada kulture - Spomen dom Boško Buha i zemljište, čija je početna vrednost 14.880.108 dinara.

Pravo na učešće na tenderu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove. Nakon otkupa prodajne dokumentacije imovina se može i razgledati, i to svakim radnim danom od 10 do 14 časova, uz prethodnu najavu povreniku stečajnog upravnika.

Javno nadmetanje zakazano je za 28. februar u 12 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika - Centar za stečaj (Terazije broj 23).

Više o ovom tenderu možete videti OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.