NavMenu

Izabrani novi članovi organa i tela Društva Srbije za odnose sa javnošču

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.01.2019. 13:50
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ESB Professional/shutterstock.com)Ilustracija
Na 18. Izbornoj Skupštini Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), održanoj 23. januara 2019. godine u Beogradu izabrani su novi članovi organa i tela Društva, saopštio je DSOJ.

Novi predsednik Upravnog odbora DSOJ-a je Dušan Stojaković, Hemofarm, a potpredsednica Milica Đokić, Color Media International. Novoizabrani članovi Upravnog odbora su Milena Avramović-Bjelica, Chapter4, Jovana Cakić, Represent Communications, Aleksandra Radujko, New Media Team, Jelena Subotić-Krivokapić, New Moment, Mila Zavođa, Adam Studio.

Na Skupštini su izglasani i predstavnici Suda časti i Nadzornog odbora. U novom sazivu Sud časti čine Marina Savić, Atlantic grupa, Željka Ćirić-Jakovljević, Banka Intesa i Vanja Kovačev, Represent Communications.

Nadzorni odbor čine Aleksandra Džaferović, Eurobanka, Gabrijela Petković Jovanović, APR i Dragana Roter, senior konsultant za komunikacije i marketing, a izabrano je i 13 kandidata za Žiri za dodelu nagrada DSOJ-a za mandat 2019/2020. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.