NavMenu

Raspisan tender za izgradnju pristupnih saobraćajnica ka novom groblju u Batajnici

Izvor: Novosti Utorak, 22.01.2019. 08:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)Ilustracija
Direkcija za građevinsko zemljište Beograda raspisala je javnu nabavku za formiranje građevinskih parcela za pristupne saobraćajnice novom groblju u Batajnici. Ovo je prvi korak ka izgradnji ulica kojima će žitelji ovog dela prestonice lakše stizati do grobova svojih najmilijih.

Izabrani ponuđač moraće da izradi projekat geodetskog obeležavanja i snimanja građevinskih parcela na terenu, zatim da izradi elaborat i da ga dopuni u skladu sa zamerkama Republičkog geodetskog zavoda. Potrebno je da pobednik tendera snimi ograde i objekte koji ulaze u sastav obeležene građevinske parcele, ali i da objekte kojih nema na terenu obriše iz katastra. Na kraju, potrebno je je da izradi manual radi spajanja katastarskih parcela u građevinsku parcelu.

Ukupan rok za realizaciju usluge je 90 dana, a dobavljač će biti uveden u posao najkasnije u roku od 20 kalendarskih dana od dana potpisivanja ovog ugovora. Izgradnjom novog mesta za sahranjivanje i pristupnih saobračajnica konačno će se rešiti problem večnog počivališta u Batajnici.


Više o ovom tenderu možete videti OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.