NavMenu

Hipol u stečaju ponuđen u zakup - Krajnji rok za dostavljanje ponuda 1. februar

Izvor: RTV Ponedeljak, 21.01.2019. 18:01
Komentari
Podeli
(Foto: beeboys/shutterstock.com)
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je poziv za zakupe proizvodnih kapaciteta za proizvodnju polipropilena Hipol iz Odžaka, u stečaju.

Ugovor o zakupu podrazumeva izdavanje proizvodnih kapaciteta sa kompletnom nepokretnom i pokretnom imovinom za proizvodnju polipropilena koji se proizvodi i prodaje pod robnim žigom "Hipolen P" i ostalih proizvoda.

Ponuda za zakup proizvodnje Hipola mora sadržati mesečni iznos zakupnine, a depozit za učešće u ovom postupku zakupa iznosi 12 miliona dinara.

Kako je navedeno u oglasu, minimalna količina proizvodnje polipropilena mesečno mora biti 1.000 tona, a ponuđač je u obavezi da u proizvodnji angažuje 221 radnika koji su na dan 31. decembra prošle godine bili zaposleni u Hipolu.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 1. februar kada će u prisustvu komisije i Odbora poverilaca Hipola ponude biti i otvorene.

Privredni sud u Somboru doneo je krajem 2016. godine rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad stečajnim dužnikom Hipol AD Odžaci zbog trajne nesposobnosti plaćanja.

Ovaj nekadašnji hemijski gigant, osnovan 1976. godine, danas broji oko 200 radnika.

Više informacija o tenderu možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.