Izvor: Promo | Četvrtak, 17.01.2019.| 11:33

Andre Rinencland novi generalni direktor METRO Cash & Carry Srbija

Andre Rinnensland
Andre Rinencland (André Rinnensland) imenovan je na mesto direktora METRO Cash & Carry Srbija, počev od 1. januara 2019. godine.

Rinencland je prethodno bio na poziciji globalnog direktora "House of Learning" i regionalnog HR direktora za operacije METRO AG u Aziji. Srbija ovim imenovanjem dobija direktora sa velikim profesionalnim iskustvom u okviru kompanije, što će pre svega doprineti daljem razvoju i ulaganju u zaposlene, i dovesti do povećanja rasta i razvoja poslovanja kompanije u celini, saopšteno je iz METRO Cash & Carry Srbija.

Svestrano profesionalno iskustvo Andre Rinencland je stekao radeći u različitim oblastima u okviru industrije, što ga dodatno kvalifikuje da vodi i dalje razvija kompaniju u Srbiji. Radio je u okviru METRO Italija i METRO Turska, kao i u sedištu kompanije u Nemačkoj, gde je stekao značajnu praksu i uvid u razvoj ljudskih veština i sposobnosti, fokusirajući se na njihov profesionalni napredak.

- Prvi utisci su veoma pozitivni, ljudi su topli i srdačni. Zaista će mi biti čast da podelim sve što sam naučio iz mog profesionalnog iskustva, jer srpsko tržište ima veliki potencijal, i mi u METRO-u jedva čekamo da vidimo kako nastavlja da raste - izjavio je Rinencland po dolasku na novu poziciju.

METRO ima jedinstvenu ekspertizu u prehrambenoj industriji, sveobuhvatni uvid u globalna tržišta i decenije iskustva. Cilj kompanije je jasan – METRO želi da ponudi najbolje proizvode, usluge i rešenja za svoje korisnike, mala i srednja preduzeća u Srbiji, i obezbedi održivi rast.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.