NavMenu

Finansijski asistent – "on-line" generator biznis planova

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.05.2009. 13:05
Komentari
Podeli

Kompanija "Intens" je predstavila svoj novi servis - FinAsistent, namenjen pre svega malim i srednjim preduzećima i njihovim potrebama izrade finansijskih analiza i biznis planova.

"Finansijski asistent" je web sajt na kome zainteresovani mogu za samo par sati potpuno sami izraditi biznis plan. Pristup problematici izrade biznis plana je uvažio realnost i celokupna aplikacija je "user-friendly".

- Umesto tradicionalnog pristupa koji postoji kod svih programa na tržištu, u "Finansijskom asistentu" krećete se logičnim redolsedom - od opisa sopstvene ideje preko planiranih prihoda i pretpostavljenih troškova da bi na kraju uneli i podatke o kompaniji i rezultatima poslovanja u prethodne dve godine. Rezultat je profesionalno urađen biznis plan sa svim neophodnim projekcijama bilansa, cache flow, grafikonima itd - navode u firmi "Intens".

"Finansijski asistent" je namenjen firmama, bankama i fondovima a uspešno ga mogu koristiti i studenti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.