NavMenu

Hotel kompanije Carine u Kumboru otvara svoja vrata do leta - U planu i izgradnja hotela u Baošiću i depadansa u Bijeloj

Izvor: Radio Jadran Utorak, 15.01.2019. 14:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Hadrian/shutterstock.com)Ilustracija
Izgradnja trećeg hotela podgoričke kompanije Carine u Kumboru teče ubzano, pa je za samo nekoliko meseci završeno oko dve trećine grubih građevinskih radova, a prve goste ovo zdanje bi trebalo da primi već ove sezone.

Iz Carina su Radiju Jadran potvrdili i da nameravaju da grade hotel u Baošićima, kao i depadans hotela Park u Bijeloj.

Inače, hotel u Kumboru, na samoj obali mora imaće 220 soba i biće kategorisan sa 4 zvezdice. Vlasnik Carina, Čedo Popović, kaže za Radio Jadran da je zadovoljan urađenim i nada se da će radovi biti okončani u roku:

- Koliko će to biti vredna investicija ne mogu da preciziram. Još je rano, jer kreću unutrašnji, odnosno zanatski radovi, koji nose najviše para - navodi on.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma usvojilo je inicijativu za izradu Izmena i dopuna DSL-a, koju je podnela kompanija Carine, a čije se parcele nalaze u obuhvatu zone A, u okviru važeće DSL Sektor 5, sa zahtevom da se kroz izradu novog planskog rešenja preispita mogućnost povećanja urbanističkih parametara na parcelama.


Iako će vrata gostima otvoriti već ovog leta, treći hotel Carina, posle Delfina i Parka u Bijeloj, još nema ime.

– Nemamo za sada pravo ime, krstimo ga kao hotel "Kumbor". Razmišljamo još o nazivu, jer nemamo ništa adekvatno, što bi bilo primorsko pravo, za takvo zdanje - priča Popović.

Otkrio je da njegova kompanija planira izgradnju četvrtog hotela na parceli u Baošićima, mada ne u skorijoj budućnosti. Takođe, zamisao je i dogradnja depadansa hotela Park u Bijeloj.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.