Izvor: eKapija | Petak, 11.01.2019.| 12:56

Valtra Connect, Care & Go - Servis koji daje informacije o nivou goriva u traktoru, GPS lokaciji...

Ilustracija (Foto: Pavle Bugarski/shutterstock)
Korisnici traktora Valtra sada na raspolaganju imaju i servis Connect, Care & Go koji im nudi pristup nizu usluga za njihovu mašinu po fiksnim troškovima.

Kako se navodi u tekstu na sajtu Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, sa Valtra Connect korisnici mogu da pristupe informacijama o njihovoj mašini kao što je nivo goriva, GPS lokacija, can-bus signalima, tutorijalima o mašinama i drugim podacima, a sve preko "pametnog" telefona ili PC računara.

Vlasnik traktora takođe može da podeli pristup podacima o mašini sa servisnim dilerom koji ove informacije koristi za održavanje traktora proaktivno ili za dijagnostikovanje neke greške.

Posle pilot faze ova usluga je sada komercijalno dostupna za serije traktora N i T, a kasnije, tokom 2019. biće dostupna i za traktore A i S serija.

Početkom 2018. svi modeli N i T SmartTouch serija bili su predopremljeni sa Connect telemetrijom.

Korisnici koji žele da aktiviraju ovu uslugu to mogu uraditi tako što će kontaktirati dilera. Valtra Connect je servis koji je uključen u cenu novog traktora i besplatan je za korišćenje u prve tri godine. Valtra Connect se takođe može nadograditi na određene Valtra modele traktora.

Valtra korisnici koji kupuju nove traktore mogu se odlučiti i za Valtra Care ugovor o produženoj garanciji koja nudi sigurnost od neočekivanih troškova popravki koji se ne odnose na standardna habanja. Ovaj ugovor je dostupan u većini zemalja evropskog tržišta i odnosi se na period od šest godina ili 6.000 radnih sati.

Kako bi se postiglo maksimalno vreme rada traktora u ispravnom stanju, garantovana efikasnost i obezbedila maksimalna vrednost korišćenog traktora, Valtra korisnicima nudi i paket usluga Valtra Go kojim su previđeni svi radovi na održavanju traktora u periodu do 10.000 radnih časova.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.