Izvor: eKapija | Petak, 11.01.2019.| 11:45

U Kragujevcu 20 sajmova u 2019. godini

Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
Na Šumadija sajmu tokom 2019. biće održano dvadesetak sajmaskih manifestacija, među kojima su tradicionalne, poput sajamova građevinarstva, venčanja, zapošljavanja, poljoprivrede, turzima, a u planu su i nove.

Kako piše InfoKG, sa kragujevačkog sajmišta poručuju da su zadovoljni svim održanim manifestacijama tokom 2018. i očekuju da će i planirane za ovu godinu postići isti, ako ne i veći uspeh.

- Za Šumadija sajam je 2018. bila godina napretka i uspeha. Sajmovi koji su tokom prošle godine održani na Šumadija sajmu zabeležili su kako porast broja izlagača, tako i interesovanje posetilaca za naše manifestacije. Šumadijski sajam poljoprivrede je po prvi put imao pune kapacitete spoljašnjeg prostora i izložene mehanizacije, posle nekoliko godina pauze vratili smo na kalendar i Sajam građevinarstva i Komdel – Sajam komunalne opreme. Sajam mode je sajam koji je po prvi put održan na Šumadija sajmu, a tu su i oni tradicionalni poput Sajma hortikulture, nameštaja, automobila i mnogi drugi. Takođe, po prvi put na sajmu organizovani su kućni sajmovi Velika ĐAK rasprodaja i Sajam proizvodnih tehnologija - izjavila je za InfoKG rukovodilac službe marketinga i sajamskih manifestacija Šumadija sajma, Mirjana Milenković.

Na Šumadija sajmu uveliko radne na pripremi predstojećih manifestacija kojih će tokom ove godine biti oko 20.

Najavljuju da je u planu da organizuju nekoliko novih sajamskih manifestacija, od kojih će jedan sajam biti regionalnog karaktera, kao i kućni sajam "Enovitis", prenosi InfoKG.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.