NavMenu

AP Vojvodina finansira projekte u oblasti saobraćaja, energetske efikasnosti, lokalnog i regionalnog razvoja, vodosnabdevanja, zdravstvene zaštite....

Izvor: eKapija Petak, 11.01.2019. 11:31
Komentari
Podeli
(Foto: eivanov/shutterstock.com)
Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine objavila je danas osam javnih poziva za finanisranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture, energetske efikasnosti, lokalnog i regionalnog razvoja, vodosnabdevanja i zaštite voda, sporta, zdravstvene zaštite, kulture i obrazovanja.


Konkursi su otvoreni do 30. januara do 16 časova.

Oko 1,4 milijarde dinara je izdvojeno za saobraćajnu infrastrukturu, dok je za energetsku efikasnost opredeljeno 63 miliona dinara. Za lokalni ekonomski razvoj izdvojeno je 507 miliona dinara, a za vodosnabdevanje je predviđeno 600 miliona dinara. Projektima za razvoj sporta namenjeno je 467 miliona dinara, a za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite predviđena su sredstva u iznosu od 90 miliona dinara. Podrška projektima u oblasti obrazovanja, učeničkog i studentskog standarda predviđena je sa 270 miliona dinara, a za kulturu 50 miliona dinara.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.