Izvor: eKapija | Petak, 11.01.2019.| 09:24

Prva nacionalna konferencija za auto servisere TEKAS 16. marta u Beogradu

(Foto: Rob Bayer/shutterstock.com)
Tehnička konferencija za auto servisere - TEKAS je prva nacionalna konferencija za auto servisere i biće održana u subotu 16. marta 2019. u beogradskom Sava Centru. Okupiće oko 500 servisera sa teritorije cele Srbije.

TEKAS se organizuje u cilju pružanja podrške auto serviserima u Srbiji radi dodatne edukacije u skladu sa aktuelnim trendovima u automobilskoj industriji.

Konferencija će trajati jedan dan, u periodu od 9 do 16 sati. Prisutnima će se obratititi sedam predavača iz zemlje i inostranstva. Predavanja će pokrivati aktuelne teme u vezi sa naprednom dijagnostikom, zakonskom regulativom, kao i tehnologijama budućnosti, navodi se u saopštenju kompanije Wagen International.

Konferenciju TEKAS organizuje kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe koja je od 2003. godine prisutna na domaćem tržištu rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila kroz brendove febi, SWAG i Blue Print.

Prijave za učešće su otvorene i potpuno besplatne za sve učesnike. Zainteresovani se mogu prijaviti na zvaničnoj stranici konferencije https://www.tekas.net/ klikom na dugme ¨Prijavite se¨.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.